3.SNL> V Grosuplje prihaja Slovan

To bo šele drugi medsebojni dvoboj v članskih kategorijah na uradnih tekmovanjih. V prvem so bili v Ljubljani uspešnejši nogometaši Brinja Grosuplja, ki so na kodeljevem zmagali z 0:2.

Cilj domačih nogometašev je poln izkupiček točk, kar pa zagotovno ne bo lahka naloga. Gostje, rezultatsko neobremnjeni, v mirnem okolju sredine prvenstvene lestvice, bodo še kako nevaren nasprotnik.

Pred tekmo je domači strateg Goran Marković povedal: "Po treh tednih nova domača tekma proti ekipi s Kodeljevega. Trenutno se nahajamo tam, kjer si želimo in bomo vse naredili, da tako ostane do konca sezone. Gostujoča ekipa se je že na prvi tekmi prikazala kot neugoden nasprotnik, tako da vemo kaj nas čaka. Naš cilj je isti, kot na dosedanjih tekmah in to je, da ostanemo neporaženi. Vse gledalce pa pozivamo, da nas pridejo podpirat in nam pomagajo do zastavljenega cilja. Tudi na tej tekmi ne bodo v konkurenci vsi igralci, saj so odsotni Šparovec, Keržič in Šabič zaradi različnih poškodb."

Tekma se bo v Športnem parku Brinje Grosuplje pričela v soboto ob 17. uri. Navijaše zopet vabimo na tribuno domačega stadiona, da jo ponovno napolnimo kot na obeh spomladanskih tekmah. Vabljeni.

Kdor ne bo uspel na stadion, bo tudi danes tekmo lahko spremljal v neposrednem prenosu na našem YouTube kanalu: