3.SNL> Brinje drvi proti cilju

BRINJE GROSUPLJE : POSTOJNA 10 : 0
Ajdin Dergić(2'), Milan Đajič(16'), Kevin Tomšič(17'), Matej Čož(28', 31', 40'), Žan Poljanšek(55', 62', 85'), Jan Kovač(74')

Nogometaši Brinja Grosuplje niso ničesar prepuščali naključju.

Od prve minute odgovorna igra, z željo po zmagi je praktično že v 17. minuti tekme odločila zmagovalca, ko je Brinje vodilo s 3:0. Zadeli so Ajdin Dergić, Milan Đajič in Kevin Tomšič. V nadaljevanju ni bilo popuščanja, tekmo pa sta zaznamovala Matej Čož in Žan Poljanšek, ki sta oba dosegla Hat trick, en zadetek je prispeval še Jan Kovač. Brinje Grosuplje je ob tem še kar 6 krat zadelo okvir vrat.

Po tekmi je trener Goran Marković povedal: "Fantom čestitke za zmago in hkrati pohvala za resno odigrano tekmo do konca, saj je na tekmi s takim nasprotnikom težko držati nivo igre skozi celotno srečanje. Zaenkrat smo na dobri poti, da uresničimo naš cilj, moramo pa ostati fokusirani tudi na naslednjih tekmah. Že v soboto nas čaka še eno zahtevno gostovanje v Kranju pri ekipi Save."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Nogometaši Brinja Grosuplje so prednost na vrhu prvenstvene lestvice 3. SNL zahod povečali na 8 točk. Prvi zasledovalec je sedaj Šenčur, saj je Izola klonila v Žireh. Do konca prvenstva so še štirije prvenstveni krogi.

V soboto, 07. maja sledi gostovanje pri Savi Kranj. Tekma se bo pričela ob 17. uri.

Video posnetek tekme: