Starejših dečkov v Domžale ni bilo

DOMŽALE : BRINJE GROSUPLJE 10:0

Tekma, ki je v 7. krogu prvenstva 1.SNL U-15 zahod veljala za enega od dveh derbijev vrha prvenstvene lestvice, ni dala tistega kar je napovedovala.

Žal tokrat ni bilo nič od prvenstvenega derbija in demonstracije nogometnega znanja mladih nogometašev. Nogometaši Brinja Grosuplja so tokrat odpovedali na celotni črti in na koncu igubili z neverjetno razliko.

Po tekmi je obsežnejši komentar o dogajanju na tekmi podal glavi trener selekcije Urban Žohar, ki je povedal: "Naš nastop v soboto je bil od samega začetka sramoten. V tekmo nismo vstopili s pravim odnosom. Že od prve minute smo bežali od duela, nasprotniku prepuščali preveč prostora in se obnašali površno v posesti žoge. Da začnemo tekmo s 0:4 v prvih 20 minutah, od tega 3 situacije, ki smo jih samo zakuhali, kaže da z glavo nismo bili na tekmi. Na trenutke se je zdelo, da hodimo igrišču. Verjamem, da se pa vsi zavedamo, da so to tekme, kjer moramo dati vse od sebe, mi pa tega nismo storili. Zdej je trenutek ko moramo v trening vložiti še več fokusa in truda in si zgraditi nazaj samozavest. Jaz pa moram oceniti kateri igralci so najbolj pripravljeni dati svoj vse za ekipo celotnih 80 minut, ne glede na igralni položaj. Začne se s trudom, aktvnostjo na igrišču in določeno stopnjo intenzivnosti ter tekmovalnosti. In še enkrat, nismo pokazali odnosa, da bi zmagali tekmo v državnem prvenstvu. Pokazati moramo našo strast, tekmovalnost, morda celo jezo, žal pa ta v soboto ni bila prisotna. Ne glede na to, so Domžale odigrale dobro tekmo, zelo konkretno v zaključkih. Ampak ko jim podariš toliko situacij, se stvari na igrišču za njuh odprejo, ti pa izgubiš vso samozavest in to kaže tudi končni rezultat. Na koncu moramo sprejeti ta poraz in se pobrati. Na nas je, da se iz tega nekaj naučimo in se dobro pripravimo na naslednjo tekmo."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V soboto sledi tekma s še enim nasprotnikom s samega vrha prvenstvene lestvice. Priložnost, da mladi nogometaši Brinja pokažejo prvi obraz. Tekma z Ilirijo se bo v Grosupljem pričela ob 11. uri.