Kadeti uspešni v derbiju zgornjega dela prvenstvene lestvice

BRINJE GROSUPLJE : A2S CELJE 3 : 0
Žak Grabljevec(38'), Filip Ježovita(45'), Denis Nikić(49')

Kadetska ekipa U-17 je v drugem delu jesenskega dela prvenstva močno dvignila konstantonst igre in rezultatov, posledično se počasi, a vztrajno približuje vrhu prvenstvene lestvice 1. slovenske kadetske lige.

V 14. krogu je v Grosuplju gostovala drugouvrščena ekipa prvenstva. V precej izenačeni tekmi, so kadeti Brinja Grosuplja znali izkoristiti priložnosti v pravem trenutku tekme in na koncu zasluženo visoko slavili. Enajstih minut igre ob koncu prvega in začetku drugega polčasa je bilo dovolj, da so Žak Grabljevec, Filip Ježovita in Denis Nikić dosegli po en zadetek in odločili tekmo v korist Brinja Grosuplja.

Trener Erik Marinšek je po tekmi povedal: "Večji del prvega polčasa smo spremljali izenačeno tekmo. Na trenutke smo prevladovali mi, na trenutke gostje. Tako eni kot drugi smo si ustvarili nekaj priložnosti za zadetek, zaradi česar bi se tekma lahko odvila v eno ali drugo smer. Tokrat smo bili nekoliko srečnejši, saj smo svoje priložnosti uspeli izkoristiti in si že v zaključku prvega polčasa ustvarili prednost z 2 zadetkoma. Tudi nadaljevanje, sej je odvilo po naših željah in dokaj hitro smo zadeli še enkrat ter dokončno določili zmagovalca. Sledi reprezentančni premor nato pa še zadnja tekma v tem delu prvenstva, ko gostujemo v Murski Soboti."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Z zmago so se Grosupeljčani približali drugemu mestu na 4 točke zaostanka, za prvim pa zaostajajo 7 točk. Sledi reprezentančni premor, nato pa 26.11. še zadnji jesenski krog, ko Brinje Grosuplje potuje v Mursko Soboto.