Pomembna zmaga v Krškem, sledi zimski premor

KRŠKO : BRINJE GROSUPLJE 0:1
Sandi Ćoralić(86') 
 
Nogometaši Brinja Grosuplje z zmago v Krškem pobegnili iz dna prvenstvene lestvice 2. slovenske nogometne lige.
 
Na zahtevni igralni površini je bila borbena igra Brinja Grosuplje nagrajena v 86. minuti igre, ko je Sandi Ćoralić zadel za tretjo zmago na gostovanjih v jesenskem delu sezone.
 
Po tekmi je trener Goran Marković povedal: "Po nedeljskem porazu proti Iliriji, smo zaostalo srećanje odigrali samo 3 dni kasneje in zmagali z veliko mere borbenosti. Ta zmaga je bila nagrada za celotno ekipo za opravljeno delo skozi celotno polsezono. Na koncu moram biti zadovoljen glede na vse okoliščine, ki so nas spremljale od prvega do zadnjega kroga v jesenskem delu. Sedaj moramo narediti analizo in začrtati smernice za spomladanski del in z dobro pripravo in delom ohraniti drugoligaški status na koncu sezone."
 
Postava Brinje Grosuplje: Ožbej Kisovec, Anže Šparovec, Matej Čož, Al Mahič, Zufer Shaini, Anže Pucihar, Jan Kovač, Rok Šporar, Tim Tomažon Beguš, Nejc Pušnik, Denis Boh. Rezervni igralci: Jaka Grilj Miletič, Arijan Djelovci, Gregor Dorniž, Aleks Ristić, Anel Islamagić, Vid Hojč, Milan Đajič, Sandi Ćoralić.
 
Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.
 
Z zaostalo tekmo 17. kroga v Krškem je Brinje Grosuplje končalo jesenski del prvenstva. Pričakovanja in ocene pred sezono so napovedovala uvrstitev v bližino 10. mesta na prvenstveni lestvici. Za dosego cilja je zmanjkala predvsem kakšna zmaga več na domačem igrišču, je pa cilj poponoma uresničljiv v spomladanskem delu prvenstva, ko bo na sporedu še preostalih 12 prvenstvenih krogov.