V soboto bo na sporedu prva domača tekma v letu 2023. Pridite in podprite Brinje.

Prva domača tekma v letu 2023 se nezadržno bliža. V soboto, 11. marca, ob 15.00 se bodo nogometaši Brinja na domačem igrišču pomerili z Aluminijem.

V goste torej prihaja drugouvrščena ekipa prvenstva, zato je nogometni praznik zagotovljen. Modro-rumeni so na začetku spomladanskega dela sezone v odlični formi. Na prvem srečanju so premagali Rogaško, ki zaseda sam vrh lestvice.

Za dober rezultat nad Aluminijem pa bodo zagotovo potrebovali nekaj podpore s tribune. Po več kot treh mesecih bo Stadion Brinje Grosuplje ponovno zaživel in komaj čakamo, da ponovno vidimo znane obraze naših zvestih navijačev.

Na dan tekme bo na voljo pestra ponudba hrane in pijače, s katero se boste lahko okrepčali pred, med in po obračunu. Imeli boste tudi možnost obnoviti svojo zbirko navijaških artiklov, saj bo postavljena stojnica s klubskimi izdelki.

Za konec pa ne pozabite na besede glavnega trenerja Brinja, Gorana Markovića: »Naša želja je, da nas bodo naši navijači še naprej podpirali in pomagali do dobrih rezultatov. Prepričan sem, da bomo skupaj izpolnili naš cilj in si zagotovili obstanek v drugi ligi.«

Lepo vabljeni, da v soboto pridete na stadion in Brinju pomagate do nove zmage!

#DajmoBrinje