Za mladinci polovica pripravljalnega obdobja

Po uvodni polovici prvenstva v 2.SML zahod grosupeljski mladinci zasedaj 5. mesto. O tem kako potekajo priprave na nadaljevanje prvenstva je spregovoril trener Goran Markovič:  


"S treningi smo pričeli 9. januarja saj si želimo dobro pripraviti na začetek spomladanskega dela prvenstva, tako nam ni potrebno hiteti z določenimi vsebinami. V mesecu januarju nam je malo ponagajalo vreme, saj smo bili zaradi hudega mraza primorani treninge prilagajati, poleg tega pa je bilo zaradi bolezni veliko igralcev v tem obdobju odsotnih. Ekipo trenutno sestavlja 25 igralcev, od tega je v zimskem prestopnem roku prišlo 6 novincev, s tem smo konkurenco dodatno zaostrili. Glede odnosa na igrišču nimam nobenih pripomb, so pa nekateri nogometaši v šoli zelo popustili, česar v klubu zagotovo ne bomo dopuščali. Šolske obveznosti pač morajo biti urejene.
V dosedanjem delu priprav smo odigrali 5 pripravljalnih srečanj in beležili solidne igre (Rudar Velenje, Koper, Interblock, Arne Tabor 69 in Sesvete). V tem vikendu so na sporedu 4-dnevne priprave v Umagu, kjer imamo načrtovaniih veliko različnih vsebin. Poleg nogometnih tudi šolske, tako da za fante sledi resnično nekaj  napornih dni. Verjamem, da bomo začetek prvenstva pričakali dobro pripravljeni in svoje igre z jesenskega dela še nadgradili."

 Prvenstvo se nadaljuje 19. marca, verjetno pa bo teden dni prej odigrana tudi zaostala tekma proti ljubljanski Svobodi.(gr)