Kadeti prvenstvo končali na 5. mestu 1.SKL

Kadeti so minuli teden s tekmama proti Domžalami in Iliriji končali letošnje prvenstvo.

To nista bili slabi predstavi grosupeljskih nogometašev ob zaključku sezone 2022/2023. V obeh tekmah je manjkalo nekaj zbranosti, da bi v ključnih trenutkih tekme žoga končala tam kjer bi bilo potrebno.

BRINJE GROSUPLJE : DOMŽALE 2 : 2
Denis Nikić(52'), David Žinko(91'); Faris Dževahirić(4'), Denis Hamulić(59')

ILIRIJA EXTRA-LUX : BRINJE GROSUPLJE 3 : 2
Gabriel Sojer(3'), Denis Videnović(34'), Jakob Raspet(57'); Denis Nikić(45', 66'-11m)

Trener Erik Marinšek je po zadnji prvenstveni tekmi povedal: "Za nami sta odigrani še zadnji tekmi v letošnji sezoni. Rezultatsko smo dosegli remi proti Domžalam ter poraz proti ekipi Ilirije. Dejstvo je, da bi morali na obeh tekmah glede na prikazano iztržiti kaj več. Na obeh tekmah smo bili boljši nasprotnik, a žal ponovno zapravili veliko število lepih priložnosti, kar pa nam je bila ''stalnica'' skozi celotno sezono. Ko potegnemo črto pod končanim prvenstvom smo lahko z prikazanim in doseženim zadovoljni. Končno 5. mesto je lep dosežek na katerega so fantje lahko ponosni. Sledi nekaj dni premora potem pa že pogled proti novi sezoni."

Prvenstvo je končano. Grosupeljski kadeti so ga končali na 5. mestu prvenstvene lestvice, kar je gotovo lep uspeh. Misli se počasi usmerjajo že k prihodnji sezoni, v kateri bo nekoliko spremenjen tudi format kadetske lige. Več pa v prihodnji dneh in tednih.