Prvi poraz v sezoni

Nogometaši Brinja so v nedeljo, 10. septembra, odigrali srečanje 7. kroga 2. SNL. Na domačem igrišču so izgubili proti Triglavu in tako zabeležili prvi poraz v sezoni.

zavbi23

Prvi polčas je minil v znamenju prevlade nogometašev Brinja, ki pa si niso uspeli priigrati veliko priložnosti za zadetek. Na drugi strani so se gostje skorajda izključno posvečali branjenju in poskušali iz protinapadov. Domači so v napadalni tretjini naredili preveč napak, da bi lahko resneje ogrozili vrata Triglava. Še najbolj nevarno je bilo v zaključku polčasa, ko je Piskule prišel do strela z razdalje 10 metrov. Kapetan Brinja je dobro streljal, a gostujoči vratar se je izkazal in preprečil veselje domačih. Ekipi sta na odmor odšli ob rezultatu 0:0.

Drugi polčas je bil podoben prvemu, le da je bila prevlada Brinja še bolj izrazita. Modro-rumeni so popolnoma stisnili nogometaše Triglava, ki so se osredotočali le še na branjenje. Priložnosti za zadetek pa kljub temu ni bilo. V zaključku tekme so varovanci Gorana Markovića na polno krenili po zmago. Napadali so, a brez uspeha. V 92. minuti so gostje iz svoje edine priložnosti na tekmi prišli do zadetka. Kondić je uspel premagati Pavlija in poskrbel, da so točke odšle v Kranj.

NK Brinje Grosuplje 0:1 NK Triglav Kranj

Strelci: Kondič (92')

Brinje: Pavli, Brkić, Piskule, Kepic, Klančnik, Kene, Pušnik, Makovec, Matko, Žavbi, Stojaković.

Klop: Trobec, Beguš, Ristić, Zrnec, Šparovec, Islamagić, Perger, Kovač.

Triglav: Kruljac, Bernik, Ljubijankić, Šalja, Čadež, Schweiger, Mlakar, Podbregar, Gašperin, Pokorn, Petrović.

Klop: Malnar, Lečnik, Čeh, Kondić, Gibson, Rant, Kukavica, Ivetić.