Jure Perger po tekmi z Ilirijo - Sedaj se moramo osredotočiti na tekmo z Olimpijo

Nogometaši Brinja so doživeli poraz proti Iliriji. Na zelo specifični tekmi, ki jo je zaznamovala hitro dosojena izključitev Pušnika v 18. minuti, so varovanci Gorana Markovića prejeli štiri zadetke. Po koncu srečanja sta svoje poglede delila Jure Perger in glavni trener, Goran Marković.

Jure Perger - Komentar tekme

Začeli smo zelo dobro. Imeli smo dve zares lepi priložnosti, a jih žal nismo izkoristili. Potem pa je prišlo do izključitve, ki nas je nekako presekala. O tem, ali je bila izključitev upravičena, bi se dalo razpravljati, a se v to raje ne bom spuščal. Ko smo ostali z igralcem manj, smo precej padli in prejeli dva zadetka. V drugem polčasu smo se poskušali vrniti, vendar nam enostavno ni uspelo. Ni kaj, na to tekmo moramo hitro pozabiti in se osredotočiti na četrtkov obračun z Olimpijo.

Jure Perger - O tekmi z Olimpijo

Gre za veliko tekmo tako za nas igralce kot za klub. V goste prihaja Olimpija, ki je aktualni pokalni in državni prvak. Nimamo kaj izgubiti, zato se moramo v tekmo podati sproščeno. Ve se, kdo je na tem srečanju favorit, a tudi mi imamo svoje načrte in verjamem, da lahko tudi zmagamo.

Goran Marković – Komentar tekme

Tekma se je začela, kot smo pričakovali. Zdržali smo njihov začetni pritisk in prevzeli pobudo. Srečanje smo nadzorovali in si ustvarili dve dobri priložnosti, vendar nismo uspeli zadeti. Po izključitvi se je obračun obrnil na glavo.

Goran Marković - O rdečih kartonih

Izključitvi na prejšnjih dveh tekmah sta se zgodili po dveh rumenih kartonih in sta bili posledici individualnih neumnosti naših igralcev. Za današnji rdeč karton pa lahko po ogledu video posnetka rečem, da prekrška sploh ni bilo, kaj šele, da bi šlo za izključitev. Sodnik se je pač tako odločil in nimamo kaj.

Goran Marković - O tekmi z Olimpijo

Srečanje z Olimpijo je nagrada za fante in za klub. Imamo svoj načrt in verjamem, da lahko presenetimo, vendar v prvi vrsti na to tekmo gledam kot na nogometni praznik v Grosuplju in potrditev dobrega dela nogometašev in vseh, ki delujejo v klubu. Rezultatsko pa se moramo bolj osredotočiti na preostale prvenstvene tekme. Že v nedeljo namreč odhajamo v Novo Gorico, kjer bomo iskali nove prvenstvene točke.