Brkić in Žohar po tekmi z Olimpijo

V Grosuplju je gostovala Olimpija. Modro-rumeni so bili zelo blizu izjemnega presenečenja, a po loteriji enajstmetrovk je napredoval slovenski državni in pokalni prvak. Po pokalnem obračunu sta svoje misli razkrila Marko Brkić in pomočnik glavnega trenerja, Urban Žohar.

Brkić – Komentar tekme

Ta tekma je bila nagrada za naše trdo delo. Na naš stadion je prišla Olimpija, je pa škoda, da je bilo igrišče v takšnem stanju, saj smo tudi mi ekipa, ki rada igra lep, hiter nogomet. Kljub težkim pogojem smo odigrali zelo dobro tekmo. Taktično smo bili na res visokem nivoju, zato si niso uspeli pripraviti kakšne nevarne priložnosti. Proti koncu srečanja smo nekajkrat zapretili, a realno je bilo, da srečanje odločijo enajstmetrovke. Nogomet ti enkrat da, drugič vzame. Danes nam je vzel, morda pa nas bo nagradil na prvenstvenih tekmah.

Brkić o izjemni kulisi

To je bil pravi nogometni praznik. Ko se zbere toliko ljudi in zavzeto navija, igralci dobimo dodatno moč. Rad bi se jim lepo zahvalil, da so nas prišli podpret. Upam, da bo še kdaj stadion tako poln.

Žohar o tekmi in polnem stadionu

Zelo dobro smo se prilagodili razmeram. Fantje so odigrali disciplinirano tekmo. V določenih trenutkih smo bili celo bolj nevarni od nasprotnika. V teh zaključkih nam je zmanjkalo malce zbranosti, da bi lahko povedli. Fantom ne morem nič očitati, saj so se držali vsega, kar smo se dogovorili pred obračunom. Vsi skupaj smo lahko ponosni na to, kar smo prikazali. Rad bi se tudi zahvalil vsem navijačem, ki so prišli podpirat ekipo. Takšnega obiska še nismo bili deležni. Upam, da bodo fantje uspeli to energijo prenesti tudi na prvenstvene tekme, da obrnemo rezultatsko krivuljo navzgor.