Mladinci na gostovanju v Kopru do točke

Pred tri tedenskem prvenstvenem prmorom so mladinci Brinja Grosuplje v 15. krogu EON Nextgen lige gostovali v Kopru.

Nogometaši Brinja so od začetka tekme pokazali, da želijo v Kopru, po dveh porazih, tekmo končati z boljšim rezultatom. Kljub prevladi na igrišču, so se v prvem polčasu znašli v rezultatskem zaostanku, a v nadaljevanju igre v drugem polčasu z zadetkom Aleksa Ristića rezultat hitro poravnali. Kljub želji po drugem zadetku, je rezultat na koncu ostal 1:1 . 

KOPER : BRINJE GROSUPLJE 1:1
Tunanović(29'); Ristić(48')

Po tekmi je trener Urban Žohar povedal: "Po dveh zaporednih porazih je bila želja predvsem boljši točkovni izkupiček. Dobro smo odprli tekmo, si takoj ustvarili priložnost za zadetek, a je bil zaključek žal neposredno v vratarja. Energetsko v fazi branjenja nismo bili kot prejšnje tekme, vendar smo vseeno dobro uspeli kontrolirati tekmo in prehajati v kazenski prostor nasprotnika. Žal smo pa tam v tem trenutku premalo konkretni, napadamo s premajhnim številom igralcev. Zadetek smo prejeli po zgrešeni podaji v sredini, se dobro vrnili, vendar premalo konkretno posredovali pred golom. Za tem se je ravnovesje izenačilo do polčasa. V drugem smo v zadnji tretjinj napravili več in uspeli takoj izenačiti. Iskali smo še drugi zadetek, ampak bili premalo kvalitetni v zaključku. Vsi skupaj smo si želeli več, glede na potek tekme, se je pa bolje vrniti s točko, kot brez."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Sledi tri tedenski tekmovalni premor, naslednjo tekmo bodo mladinci igrali v sredo 29. novembra, ko bodo gostovali v Sežani.