3.SNL> Rezultat, ki navdušuje in obvezuje

SAVA KRANJ : BRINJE GROSUPLJE 0 : 5
Matej Čož(19', 32'), Milan Đajič(31'), Kevin Tomšič(42'), Al Mahič(52')

19 minut je domača obramba zadrževala napade grosupeljskih nogometašev, nato je bilo vse hitro odločeno.

Matej Čož je po predložku, ki je presenetil domačega vratarja in dobesedno padel v domačo mrežo, odprl domačo obrambo. Do konca polčasa so zadeli Milan Đajič, še drugič Matej Čož in Kevin Tomšič za visoko vodstvo 0:4. V nadaljevanju igre še hiter zadetek Ala Mahiča za vodstvo Brinja z 0:5. Kakovostna razlika in rezultat sta v nadaljevanju igre povzročila, da je ritem igri nekoliko padel, rezultat pa se ni več spreminjal.

Ob razpletu tekme v Izoli, si je Nogometni klub Brinje - Grosuplje že tri kroge pred koncem prvenstva zagotovil naslov prvaka v 3.SNL zahod, ki prinaša tudi uvrstitev v 2.SNL za sezono 2022/2023.

Po tekmi je trener Goran Markovič povedal: "Še ena zaslužena visoka zmaga in tudi matematična potrditev prvega mesta. Fantom čestitke za dosedanje tekme, saj so si res zaslužili biti na vrhu, saj je bilo veliko odrekanja, glede na minimalne vložke, tako da jim še enkrat lahko samo čestitam in hkrati zahvalim. Sedaj nas čakajo še tri tekme do konca prvenstva, kjer nam je cilj ostati neporaženi. Že naslednjo soboto nas doma čaka zahteven nasprotnik z obale, ki je svojo ekipo dobro prevetril glede na jesenski del prvenstva. Upam, da bomo napolnili tribune in tako podprli naše fante na zadnjih tekmah, saj so si to tudi zaslužili, ker so priigrali GROSUPLJU po 20 letih zopet drugo ligo."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Vsekakor je to rezultat, ki navdušuje in na drugi strani tudi obvezuje. A o tem v prihodnjih dneh in tednih.

V soboto 14.05.22 ob 17.00 v Grosuplje prihaja Izola, ki je v dosedanjem poteku prvenstva druga ekipa spomladanskega dela. Ker je prvenstvo odločeno, bo to prestižna tekma, na kateri lahko pričakujemo veliko lepih nogometnih potez in tudi zadetkov.

Vabljeni, da zopet napolnimo tribuno in pozdravimo prvake 3.SNL zahod za sezono 2021/2022.

Video posnetek tekme: