Starejši dečki v 1.SNL U-15 zahod poraženi v Ljubljani

BRAVO GENERALI : BRINJE GROSUPLJE 3 : 0

Starejšim dečkom v 1.SNL U-15 zahod ni uspelo nadaljevati pozitivnega rezultatskega niza.

Nogometaši Brinja Grosuplja so zaporedno nanizali štiri zmage in en neodločen rezultat, tokrat pa so morali v Ljubljani priznati premoč gostiteljem.

Dogajanje na tekmi je povzel trener Urban Žohar, ki je po tekmi povedal: "Naša želja je vselej vsiliti nasprotniku naš način igre in naš tempo. Na tekmi z Bravom, nam zaradi individualne površnosti, to ni uspelo. Prvih deset minut smo lovili ravnotežje, vendar smo prvi gol dobili prepoceni, na račun naše neodločnosti v skoku in duelu. Kasneje, po odvzeti žogi na naši polovici, nismo vzpostavili kontrole, izgubili posest na delu igrišča, kjer se to ne sme in prejeli še drugi zadetek. V nadaljevanju je počasna igra v posesti, napake pri podajah in igri ena na ena s hrbtom je bila voda na mlin nasprotniku, ki je z direktnimi podajami za našo zadnjo linijo povzoročal ogromno težav. V fazi obrambe, kjer smo pa delovali neodločno, nesuvereno in nismo uspeli reševati individualnih dvobojev. Čeprav smo želeli v drugi polčas vstopiti z neko drugo energijo, smo ponovno v pritisku bili površni, nismo se držali naših osnovnih dogovorov in prejeli še tretji zadetek. Na komcu naša intenzivnost in razmišljanje ni bilo na nivoju tekme in to odraža tudi končen rezultat. Omenjeno bomo iskali že naslednji vikend na tekmi proti Kopru."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

S 13. krogom je končana prva polovica prvenstva, ki so ga Grosupeljčani končali na visokem 4. mestu. Do zimskega premora bodo nogometaši v 1.SNL U-15 odigrali še tri prvenstvene kroge drugega dela prvenstva.