2.SML> Mladinci klonili prvič v sezoni

NK BRINJE GROSUPLJE : NK ŠENČUR 0 : 3

Mladincem se račun tokrat ni izšel. Prvič v sezoni so ostali brez popolnega izkupička točk saj so v dosedanjem poteku prvenstva zabeležili same zmage.

Nihanja forme za mlade športnike ni nič posebnega in težko je pričakovati konstantne rezultate. 

Vsekakor pa to ne more biti opravilčilo za pristop k sami tekmi. V 8. krogu je v Grosuplje prišla ekipa, ki prav tako še ni poznala poraza v letošnji sezoni. Za uspeh na taki tekmi je potrebna maksimalna angažiranost, ki pa je tokrat manjkala.

Nad pristopom svojih varaovancov je bil tokrat zelo razočaran njihov trener Goran Marković: "Na žalost smo bili na tekmi enostavno preslabi, da bi lahko upali na boljši rezultat. Mislim, da bodo v ekipi potrebne določene spremembe, saj s takim odnosom kvarimo dosedanje delo. Imamo visoke zahteve, kaj si želimo in na kakšen način si želimo. Tisti fantje, ki tega niso oz. ne bodo pripravljeni sprejeti bodo težko del te ekipe oz. kluba. Ponovno se moramo vračati na osnovne vrednote, ki so ključne, da se vrnemo na začrtano pot. "

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Sledi zahtevno gostovanje v Ajdovščini, kjer bodo nogometaši imeli priložnost popraviti rezultat in vtis iz zadnje tekme.