1.SNL U15> Zmaga proti neugodnemu nasprotniku

U-15> NK BRINJE GROSUPLJE : NK TINEX ŠENČUR 1 : 0
Luka Čižmek(29')

Starejši dečki so z zmago na domačem igrišču pričeli novo prvenstvo v 1.ligi U15 zahod.

Nogometašem se je poznala uvodna trema in niso igrali v ritmu kakršnega so v pripravljalnih tekmah že prikazali. Da je bilo nadaljevanje nekoliko mirnejše je v 29. minuti srečanja poskrbel Luka Čižmek, ki je zadel za 1:0, kar je bil na koncu tudi izid tekme. 

Dogajanje na tekmi je povzel trener Erik Marinšek, ki je po tekmi povedal "Prva prvenstvena tekma proti novincu v ligi Šenčurju je uspešno za nami, a se je bilo za zmago potrebno precej bolj potruditi kot smo pričakovali. Agresiven nasprotnik, začetna trema, ogromno individualnih napak in neizkoriščene priložnosti so botrovale, da smo tekmeca pustili 'živega' vse do zadnjega sodniškega piska. Kljub vsemu nam zmaga v prvem kolu vliva dodatno samozavest, zato verjamem, da bomo v prihodnjih tekmah stopnjevali nivo igre, zmanjševali nepotrebne napake in bili boljši ter predvsem konkretnejši v zaključku napadov."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Ob nekaj lepih akcijah in dobro pripravljenih izhodiščih za zaključke sta manjkali sproščenost in samozavest, da bi nogometaši Brinja realizirali tisto kar pravzaprav že znajo in bi tekmo mirneje pripeljali do konca. Za to bo priložnost že prihodnji vikend.

V soboto sledi prvo gostovanje. Ekipa odhaja v Novo Mesto h Krki. Tekma se bo pričela ob 16:30 uri.

Foto:GK