Kadeti nestrpno pričakujejo nadaljevanje prvenstva

V prihajajočem vikendu bo prvenstvo nadaljevala tudi selekcije kadetov. Za njimi je zimsko pripravljalno obdobje, ki se zaključilo z nekajdnevnimi pripravami v Umagu.

Ekipa, osvežena z nekaterimi novinci optimistično pričakuje nadaljevanje prvenstva. V spomladanskem delu prvenstva, v izenačeni 2.SKL zahod kjer bistveno odstopa le vodilna ekipa lige, bo cilj prikazati igro z manj nihanji in posledično rezultatsko uspešnost skozi več krogov.

Če se po jutru dan pozna, potem so kadeti skozi pripravljalne tekme že prikazali željeni trend v igri.

Kako vse skupaj vidi prvi trener selekcije kadetov Borut Antončič: "V drugem delu pripravljalnega obdobja, z zaključkom zimskega prestopnega roka, se je ekipa dokončno formirala. Prišli so, Kovač Jan (NK Bravo), Poljanšek Žan (NK Bravo), Resnik Nik (NK Domžale), Kocjančič Tim (NK Bravo), Hadžić Deniel (ND Ilirija) in Erpe Alen (NK Trebnje). V preteklem mesecu so se fantje, hitro vklopili v ekipo in način delovanja, tako da je, glede na preteklo obdobje podoba na igrišču veliko boljša, seveda pa glede na čas preživet skupaj, obstajajo rezerve v dojemanju skupnih principov v igri in uigranosti. V ekipi vlada zdrava konkurenca, ki omogoča raznovrstnost v sami igri in v samem delovanju na tekmah. Pripravljalno obdobje lahko ocenim, kot pozitivno, saj smo uspeli realizirati vse planirane treninge, tekme in tudi priprave v Umagu. V prvenstvo vstopamo motivirani in željni dokazovanja. Pred nami so številni izzivi, tako v nadgradnji povezanosti ekipe, individualnem napredku, uigranosti in seveda v rezultatskem smislu, kjer vsekakor pričakujemo napredek, glede na jesensko obdobje. Le to bo mogoče ob pravem pristopu na treningih in tekmah ter maksimalnem zavedanju odgovornosti, tudi na ostalih področjih. Ob vsem navedenem, verjamem, da tudi rezultat ne bo izostal, in da bomo skupaj z mladinsko ekipo krojili vrh tekmovanja."

 Pripravljalne tekme:

NK Brinje : NK Triglav 0:4 (0:0)
NK Brinje : NK Šampion 0:1 (0:1)
NK Brinje : NK Svoboda 4:0 (3:0)
NK Primorje : NK Brinje 1:1 (1:1)
NK Brinje : NK Dolomiti U19 7:1 (4:0)
NK Brinje : NK Interblock 4:2 (1:0)
NK Brinje : NK Lesce 4:1 (3:0)
NK Veržej : NK Brinje 1:5 (1:4) - Umag
NK Novigrad U19 : NK Brinje 1:1 (1:1) - Umag
NK Brinje : NK Vrhnika 7:1
NK Velenje : NK Brinje 1:2 (1:1)

Prvi spomladanski krog bo ekipa odigrala v gosteh. Tekma v Šenčurju se bo v nedeljo 17.03.19 pričela ob 17. uri.