3.SNL> Z odlično igro zmaga v derbiju

NK BRINJE GROSUPLJE : NK TKK TOLMIN 2 : 0 (0:0)
Dorniž Gregor(55', 84')

Derbi med domačim Brinjem in enim od glavnih kandidatov za sam vrh prvenstvene TKK Tolminom ni razočaral, pravzaprav je navdušil, predvsem pristaše domačega kluba.

V prvem polčasu je bila igra precej izenačena. Poizkusi na obeh straneh so bili premalo natančni, oziroma vratarja z njimi nista imela težav. Rezultat polčasa 0:0.

Po premoru so nogometaši Brinja stopili na plin. Goste so stisnili v njihov kazenski prostor, plod tega pa zadetek Gregorja Dorniža v 55. minuti za vodstvo z 1:0. Tudi v nadaljevanju rumeno-modri niso popuščali. Gostje soprvo omembe vredno akcijo uspeli sestaviti šele v 68. minuti. V 84. minuti je še drugič na tekmi zadel Gregor Dorniž, za miren zaključek tekme.

Trener Goran Markovič je bil zadovoljen z igro svojih varovancev: "Še ena zanimiva domača tekma, kjer smo prevladovali večino tekme. Bili smo dobro razpoloženi za igro, kar nas je nagradilo z 2 lepima zadetkoma. Fantom čestitke za prikazano, ampak že naslednja tekma bo za nas velik izziv, saj se odpravljamo v Ajdovščini, ki premore veliko individualne kvalitete,z dobrim trenerjem, so pa tudi ena izmed ekip, ki so glavni favoriti za osvojitev lige."

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Matevž Hribar, Maj Božič, Filip Škerl, Gregor Dorniž, Matic Povh, Florgent Rexhepi, Domen Klančnik, Rok Šporar, Denis Boh. Rezerve: Žan Luka Jerman, Al Mahič, Nal Strajnar, Primož Rozina, Andraž Einsiedler, Jernej Kočar.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Odlična predstava nogometašev Brinja, ki so nasprotniku vsilili svoj ritem igre. Z zmago so nogometaši Brinja ostajajo na vrhu prvenstvene lestvice 3.SNL zahod z enakim točkovnim izkupičkom kot Tinex Šenčur, Sava Kranj in Primorje.

V soboto sledi gostovanje pri Primorju, pri še enem kandidatu za sam vrh prvenstvene lestvice. Glede na zadnje igre obeh nasprotnikov si lahko obetamo zanimivo in napeto tekmo. Tekma se bo v soboto v Ajdovščini na Mestnem stadionu pričela ob 16. uri. Vabljeni tudi v Ajdovščino.