2.SKL> Točka iz gostovanja

INTERBLOCK : BRINJE GROSUPLJE 1 : 1 (1:0)
Almir G. S. Beganović(14'); Nejc Močnik(69')

S tekmo 9. kroga v Ljubljani so kadeti Brinja v 2.SKL zahod končali prvo tretjino prvenstva 2019/2020.

Medla igra Grosupeljčanov v prvem polčasu je pripeljala do rezultatskega zaostanka. V nadaljevanju so zaigrali bolje, izid izenačili, vendar jim v zadnjih desetih minutah igre, tekme ni uspelo zmagati.

Dogajanje v zadnjih tekmah in končani prvi tretjini prvenstva je povzel trener Goran Markovič: "Po zadnji tekmi in končani prvi tretjini prvenstva so občutki mešani. Fante lahko še enkrat več pohvalim za prizadevnost ter sam način kako funkcionirajo na treningih, ampak nam to vedno ne prinese željenega rezultata. Na zadnjih treh tekmah smo bistveno premalo iztržili glede na dogajanja na igrišču. Smo v nekem prepcepu med razvojem in "obremenjenostjo" rezultata, kar nas pripelje do nerazumljivih napak, ki so nas stale kakšne točke več v naš prid... Fantje morajo verjeti v stvari, ki jih počnemo, predvsem pa razumeti, da si želimo od njih veliko več kot v tem trenutku kažejo. Zavedamo se, da imamo veliko težav proti ekipam, ki so zelo naravnane za branjenje svojega gola, hkrati pa moramo biti zadovoljni, da nam nasprotniki ponujajo možnost pravilnega razvoja, saj s takim načinom igre, ki si ga želimo igrati ni prostora za napake, to pa nam omogoča veliko izzivov, ki jih moramo sprejeti in odpraviti z odliko. Z naslednjim tednom se začne drugi krog, ter nasprotnik Šenčur, kjer si želimo novih treh točk, ter še eno dobro igro, ki jo bo potrebno nadgraditi z goli."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Prvo tretjino so kadeti U-17 Brinja Grosuplje končali na prvem mestu, s točko prednosti pred Dobom, Krko in Biljami.

Že v soboto sledi nadaljevanje z drugim delom prvenstva. V Grosuplje prihaja Šenčur, še en zahteven nasprotnik, ki na petem mestu prvenstvene lestvice išče stik z vrhom.