3.SNL> Z zmago iz zahtevnega gostovanja

ELTA IZOLA : BRINJE GROSUPLJE 0 : 2
Matej Čož(21'), Anže Šparovec(66')

Varovanci trenerja Gorana Markovića z drugo zaporedno gostujočo zmago skočili na 2. mesto prvenstvene lestrvice 3.SNL zahod.

Nova odlična igra grosupeljskih nogometašev, ki je od igre popolnoma odrezala domačo zasedbo Izole. Visoko in agresivno pokrivanje nasprotnih nogometašev je nogometašem Brinja, ki so očitno odlično uveljavljali dogovor iz garderobe, omogočalo hitre prehode proti vratom Izole. Posledica takšne igre je bil tudi vodilni zadetek Brinja. Domača obramba pritiska ni zdržala, njeno napako je izkoristil Matej Čož. Tudi v nadaljevanju je bila grosupeljska igra odlična in kaj lahko bi v mreži domačinov končala še kakšna žoga.
V drugem delu igre so Grosupeljčani popolnoma nadzirali potek tekme, premoč pa kronali z zadetkom Anžeta Šparovca za vodstvo z 2:0, kar je bil tudi končni rezultat tekme.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Trener Goran Marković je po tekmi povedal "Fantom čestitke na prikazani igri in zasluženi zmagi, čeprav igrišče ni bilo v najboljšem stanju. Stvari smo dobro reševali v danih situacijah, predvsem pa zadetke dosegli v ključnih trenutkih tekme. Kljub zmagi pa je potrebno pohvaliti celotno dogajanje na in ob igrišču, če bi bilo več takih tekem, verjamem da bi bila tudi kvaliteta igre boljša. V soboto nas čaka še zadnja tekma v tem delu, kjer si jo želimo zmagati."

Tekma je bila odigrana pred lepim številom gledalcev, ritem navijanju je dajala domača navijaška skupina.

Sledi še tretje zaporedno gostovanje v tednu dni. Ali bo našim nogometašem v tako zgoščenem ritmu uspel še en velik met bomo izvedeli v soboto, ko nogometaši ob 14. uri gostujejo v Mirnu pri tamkajšni Adriji.

Video posnetek tekme: