Odličen odziv kadetov, zabeležili novo prvenstveno zmago

BRINJE GROSUPLJE : ALUMINIJ 2 : 0
Tin Jurić(19'), Anej Zupan(85'-ag)

Kadeti U-17 zabeležili šesto prvenstveno zmago.

Kadeti so se dobro odzvali po porazu v Domžalah in na 'domačem' igrišču v Ivančni Gorici ob nekaj nihanjih v igri, zanesljivo premagali Novo KBM Aluminij. Že v Prvem polčasu je bil z zadetkom uspešen Tin Jurič, ob kocu tekme pa je sledil zadetek, ki je bil dosežen s pomočjo gostujočega branilca, za končnih 2:0 v korist Brinja Grosuplje

Trener Erik Marinšek je po tekmi povedal: "Po slabi predstavi in porazu prejšnje kolo nam je bil cilj popraviti slab vtis in se vrniti v prvenstvo z novo zmago. Reakcija fantov je bila dobra, celotni prvi polčas smo imeli pobudo na igrišču ter dobro kontrolirali nasprotnikove protinapade.Ustvarili smo si tudi nekaj dobrih situacij in po eni izmed njih prišli v vodstvo. Tudi uvodni del nadaljevanja je bil v znamenju prvega polčasa, vse do naše zapravljenje enajstmetrovke, po kateri smo panično reagirali in padli v obdobje 20 minut v katerih nismo uspeli sestaviti nič, gostom pa dopustili da so se vrnili v tekmo. Kljub vsemu si nasprotniki v tem obdobju niso uspeli ustvariti kakšne resnejše priložnosti, mi pa smo proti koncu tekme zopet uspeli vzpostaviti ravnotežje ter ponovno nekoliko bolj ambiciozno pogledati proti gostujočem golu. V eni izmed akcij smo uspeli povišati rezultat, ki pa je nato obveljal vse do konca tekme. Sledi kratek počitek, nato pa priprava na novo tekmo, ki nas čaka že v nedeljo"

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V nedeljo sledi nov prvenstveni izziv. V Grosuplje prihaja Ilirija, s kateri so tekme vedno izjemno zanimive. Vabljeni v nedeljo ob 11:30 v Športni park Brinje Grosuplje.