Starejši dečki U-15 premagali tudi Ilirijo

Mladi nogometaši Brinja Grosuplje nadaljujejo z dobrimi igrami.

V Ljubljani so v tekmi 21. kroga prve državne nogometne lige zahod zanesljivo ugnali vrstnike Ilirije z visokim rezultatom 2:6. To je bila že četrta zmaga v nizu in tretja v tednu dni, ki potrjuje dejstvo, da je četa trenerja Urbana Žoharja v zimskem pripravljalnem obdobju naredila velik korak naprej.

ILIRIJA EXTRA-LUX : BRINJE GROSUPLJE 2 : 6
Aljoša Orehek(2'), Lovro Ambrož(25'); Nikolaj Lazarević(23', 45'), Eso Hankušić(39', 43), Maks Ljubenović(67', 68'-11m)

Trener Urban Žohar je po četri zaporedni prvenstveni zmagi povedal: "Fantom čestitam za težek teden. Po tretji tekmi v sedmih dneh je bilo prisotno malo utrujenosti, vendar tega na igrišču ni bilo moč zaznati. Srečanje smo začeli, malce nesrečno, z prejetim zadetkom, po seriji naših napak. Potrebovali smo nekaj minut, da smo ujeli ritem tekme, nato pa nam je uspelo v celoti nadzorovati srečanje. Po izenačujem zadetku, nas je trenutek nezbranosti kaznoval, ampak smo dobro odreagirali in še pred polčasom izenačili. Drugi polčas je bil precej podoben, ampak z večjo učinkovitostjo iz naše strani. Redno smo prihajali v nasprotnikov kazenski prostor in zaključevali napade. Kot kaže smo kot moštvo v dobrem trenutku, kažemo všečno igro, seveda si pa želimo vsi skupaj nadaljevati na tej poti. Naslednje štiri dni bomo preživeli v Sarajevu, kjer pričakujem nekaj zanimivih tekem."

Z dobrimi igrami se je Brinje Grosuplje utrdilo tik pod vrhom prvenstvene lestvice. Prihajajoči vikend bodo nogometaši sodelovali na turnirju v Sarajevu.

Naslednjo prvenstveno tekmo, bodo nogometaši Brinja odigrali 15. aprila, ko bodo gostovali v Šenčurju.