Gabrijel Aluminium, novi član naše družine

Nogometni klub Brinje Grosuplje je v petek, 23. septembra, na praznik slovenskega športa, sklenil pogodbo z novim pokroviteljem.

Ponosni smo, da lahko v naši družini pozdravimo podjetje Gabrijel Aluminium, ki je z bogato in uspešno tradicijo nepogrešljiv igralec na svetovnem trgu visokokakovostnih aluminijastih izdelkov. Od danes naprej bo njihov prenovljen logotip krasil domače drese našega moštva.

Pogodbo sta v prostorih podjetja v Grosuplju podpisala direktor Gabrijel Aluminiuma Andrej Pezdirc in predsednik kluba Andraž Zrnec. Predsednik je gostiteljem ob tej priložnosti podaril tudi domači dres moštva, ob podpisu pa povedal: "Zelo sem vesel, da naše dobro delo še naprej prepoznavajo tudi v lokalnem okolju. Dogovor z novim partnerjem nam bo v pomoč pri uresničevanju našega glavnega cilja - postati stabilen drugoligaš, ki bo s privlačno igro plenil pozornost na stadionih širom Slovenije. Verjamem, da smo s podpisom pogodbe postavili temelje za dolgoročno in uspešno sodelovanje."

Zadovoljstva ni skrival niti Andrej Pezdirc, ki je povedal: "Res je, da smo z našimi produkti prisotni na svetovnih trgih, a se zavedamo, kako pomembno je v teh časih biti družbeno odgovoren in ne pozabiti na okolje, iz katerega prihajamo. Veseli smo, da smo stopili ob bok nogometnemu klubu Brinje, ki si je z dobrim delom izboril nastopanje v drugi ligi. Verjamemo, da lahko doseže še veliko, mi pa mu bomo pri tem stali ob strani."

Kot rečeno, bo nov domači dres na ogled že na nedeljski tekmi 9. kroga 2. SNL, ko bo v Grosuplju v nedeljo ob 16. uri gostoval Fužinar.